top of page

Bergrummet

BERGRUMMET

Välkomna till Bergrummet på Skeppsholmen – en smått overklig plats mitt inne i ett berg – i innerstaden.


Direkt efter bron till Skeppsholmen finns entrén till grottan som erbjuder en festmiljö för upp till 200 gäster, vid mingel upp till 250 gäster. Här finns spektakulära separata miljöer för fördrinken, middagen och dansgolvet. Evenemang som passar bra här är allt från bröllop, företagsfest, julbord, efterfest, klubb och privata fester.

Utanför är utsikten slående vacker, med slottet och gamla stan på andra sidan vattnet.
Lokalerna utgör en del av Stockholms Toy Museum, och om man önskar så är det möjligt att inleda festligheterna med en tur i muséet där bland annat kungafamiljens leksaker och över 40 000 andra spännande leksaker finns. Bergrummet byggdes efter andra världskriget och var då flottans huvudbas. Senare har lokalerna använts som utställningslokal för Östasiatiska Museet och år 2015 höll prins Carl Philip och prinsessan Sofia sin rehearsal dinner i lokalerna.

Ordinarie öppettid till 01.00 - som går att förlänga mot en extra kostnad.

MAT: 

Catering bokas via oss, vi har mycket att välja på. Vi arbetar med duktiga leverantörer och erbjuder både färdiga menyer och möjlighet till skräddarsydda middagar.

DRYCK: 

Privatpersoner har möjlighet att ta med egen dryck hit. Vi kyler och serverar den, samt hanterar tomglasen efteråt. Vi erbjuder även fina dryckespaket.

UNDERHÅLLNING & MUSIK: 

Vi hjälper gärna till med detta, eftersom vi inte har några grannar kan man hålla dansgolvet igång till småtimmarna.

Bergrummet_7860.jpg
bottom of page