top of page

Om oss

OM OSS

Evenue startades dec 2017 och vi är en eventbyrå med fokus på hjälpa festvåningar att öka sin beläggning. Idag driver vi tre olika festvåningar på Skeppsholmen.

 

Evenue ägs av Elin Dahlkvist Frid & Matilda Grünberger. Vi har båda  en lång erfarenhet av events och projektledning. Vi har under de senaste femton år drivit våra egna bolag. Matilda har gjort företagsevents i sitt företag Get2gether. Elin har drivit Big Day där hon koordinerat privata fester, bröllop och drivit festvåningar i centrala Stockholm.

Med den stora erfarenheten tillsammans och med en uppsjö handplockade leverantörer skräddarsyr vi tillsammans exklusiva events med en stor närvaro i alla steg samt ökar beläggningen åt festlokalerna vi idag driver.

Ett gigantiskt tack för en fantastisk leverans. 

Vi visste att det skulle bli bra men ni överlevererade
- långt över förväntningar 👍

Storytel-teamet

Vill också tacka er för allt med detta arr, blev verkligen fantastiskt bra. Väldigt tacksamma för att ni hjälpte oss med flera viktiga beslut som gjorde skillnad och skapade perfekta förutsättningar.

Kristian

Co-Founder

VP Corporate Development,

Ni tog er an detta på ett så professionellt och trevligt sätt hela vägen från planering och genom hela kvällen. För mig som beställare är det guld värt. Det är, till stor del, verksamheter som era som gör att våra kulturhistoriska byggnader används och uppskattas och därför är värda att bevara.

Emma
Statens fastighetsverk

Välkommen till oss!

bottom of page